Hem

KAMPHAVET

Ann Britt och Björn Bergströms hemsida

Aktuellt
Nytt inlägg i Björns programmerarblogg
Webplatsen har hittills besökts gånger
Senaste uppdatering 2020-03-17

Presentation

Inloggning
Du är utloggad
Logga in

Välkommen till Kamphavet!

Du har kommit till vår privata hemsida. Sedan vi gjorde våra första trevande försök i december 2007 har det hänt massor med vår webbplats. Från början handlade det mesta om vår hembygdsforskning om Rö socken, men 2009 flyttade vi allt om Rö till en egen webbplats, www.rosocken.se, och 2010 flyttade vi också vår blogg till en egen adress, blogg.kamphavet.se.

Det viktigaste innehållet som kan intressera andra än familjen är nu vår släktforskning, som Du hittar under Genealogi i menyn. Det finns förstås en del annat också - ta en titt under de andra rubrikerna i menyn och skriv gärna i vår gästbok!

Den här sajten fungerar bra i Microsoft Internet Explorer version 8 till 11, Google Chrome och Safari. Firefox och Opera ritar en del saker litet konstigt, men det fungerar. Däremot är Internet Explorer 6 och 7 alltför gamla, och vi försöker inte längre få dem att fungera. Vissa länkar och funktioner kräver att Du också tillåter att aktivt innehåll körs i Din dator.

Vi använder inte själva cookies, men vår besöksräknare gör det. Förbjuder Du cookies så händer inget värre än att besöksräknaren tror att Du aldrig besökt oss tidigare, och det är ju inte hela världen.

Hälsningar Ann Britt & Björn

Sidan uppdaterad 2013-04-07