Artikeln i Södermanlands nyheter

Förstasidan

Den 17 januari hade Södermanlands Nyheter en artikel om te i sitt helgnummer. På något sätt hittade reportern Setons te på nätet och tyckte att det var en rolig detalj att skriva om. Han ringde någon gång i höstas och intervjuade Björn per telefon, och så kom resultatet i detta nummer. Till reporterns heder måste vi säga att man skall vara bra petig för att ha något att anmärka på i det han skriver, så vi blev mycket glada att få denna extra uppmärksamhet. En annan som blev glad var Lars Jarbell, ICA-handlaren i Björnlunda, som omnämns i förbigående i artikeln, men ändå fick uppleva en otrolig rusning efter Setons the. Till dags dato har han i år köpt över 60 kilo av vårt "ytte-pyttelilla" temärke - det är nästan lika mycket som vi sålde sammanlagt på hela förra året!

Artikeln
Så här såg själva artikeln ut.
Vi packar te

En av våra egna bilder där vi packar te i "tehuset".

Vi tror väl inte att affärerna skall växa till himmelen efter detta, men med litet större aktivitet blir det alltid roligare att jobba med terörelsen, och det är inte lika motigt att köpa te i stället för en semesterresa. Och så länge vi tycker att det är roligt kommer det att finnas förstklassigt, oblandat höglandste från Sri Lanka att köpa - sedan blir det nog semesterresor i stället!

P.S. Vi ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén, men när vi bad Södermanlands Nyheter att få lägga ut deras artikel på den här sajten fick vi inget svar alls. Men vi tror att det kan vara tillåtet att lägga ut foton vi själva tagit av tidningen.

I dag fick vi bilder från Lars Jarbell, som visar hur han gjorde en exposé med anledning av tidningsartikeln - snyggt! Vi applåderar!

Jarbells säljer Setons the
Foto: Lars Jarbell

Uppdaterad 2009-04-08

Till startsidan